Effektiv sprayskum isolering du enkelt kan gjøre selv

Overlegen Isolasjonsevne

Lambdaverdi på kun 0.022 W/mK og meget lave u-verdier.

Profesjonelt resultat - enkelt

Krever minimalt med forarbeid, går raskt og kan påføres de fleste materialer.

Fukttett, lufttett og sømløs

I tillegg til å være fukttett og lufttett elimineres kuldeborer og skjøter med en sømløs påføring.

Isokit sprayskum isolasjon gjør det enkelt å isolere selv

Isotech Sprayskum er en to-komponents polyuretanskum og kombinerer egenskaper til isolasjonsprodukter, luft- og fuktbarrierer i ett og samme materiale. Isotech Sprayskum er enkelt å påføre av profesjonelle og å gjøre selv, går raskt, og krever minimalt med forarbeid. Det er ideelt til å isolere bolig, kjellere, hytter, containere, bobiler, rør, og mye mer.

Etterisolering uten å rive eksisterende konstruksjon med Isokit Injeksjonsskum

Isotech Injeksjonskum er en to-komponents polyuretanskum ideelt for etterisolering. Med et par små hull fyller du enkelt hulrommet i gulv eller vegger med isolerende injeksjonsskum og slipper å rive eksisterende konstruksjon. Det krever det minimalt med forarbeid og jeg tror du vil bli overrasket over er raskt og enkelt det er å gjøre selv.

Den raske Løsningen for de aller minste jobbene

Isokit Quick Job er et en-komponents polyuretanskum for høykvalitets varme- og lydisolasjon. Den er utmerket å bruke på mindre steder som tak, loft, kjeller, vegger, rør, karosseri, sjøfartøysteder og steder det ellers er vanskelig å komme til. Den gir et skjøtefritt resultat og er et godt alternativ til tradisjonelle isolasjonsmaterialer som glassull og steinull. Den påføres enkelt med en applikatorpistol. Produktet inneholder ikke drivgasser som er skadelig for ozonlaget.

Handlekurv
Skroll til toppen
Rull til toppen