Revolusjonerede Isolasjonsteknologi

med fokus på energi og miljø

IsolasjonsTjenester til bygg og industri

Vi er unik posisjonert til å kunne jobbe med nyvinnende isolasjonsløsninger som polyuretan sprayskum, polyurea, epoxy med mer, i alt fra fiskeindustrien til bygg og anlegg. Vår kompetanse sikrer løsninger som er varige, energibesparende, og bærekraftige.

Noen av våre tjenester:

  • Polyuretan sprayisolering
  • Polyurea soating
  • Epoxy coating

Gjør-det-selv isolasjonsprodukter

Oppdag skumisolerings utrolige egenskaper! Polyuretan sprayskum kombinerer egenskaper til luft- og fuktbarrierer i ett og samme materiale, og med Lambdaverdi på kun 0.022 W/mK er den opptil 2x så effektiv som tradisjonelle isolasjonsmaterialer.

Godt egnet til isolering av:

  • Bolig, stålbygg, container
  • Kjeller, etasjeskiller, loft
  • Bil, båt, rør

Noen av våre fornøyde kunder

Siste artikler

Isokit brannsertifisering

Branntekniske krav til byggevarer som isolasjonsmaterialer følger Euroklassesystemet. Disse er beskrevet i den europeiske klassifiseringsstandarden EN 13501, og omfatter tre kategorier: konstruksjonsprodukter utenom gulvbelegg og

Les mer »

Lambda-verdi vs U-verdi

Et isolerende materiales viktigste funksjon er varmeledningsevnen, også kalt lambda-verdien (λ), målt i W/m K. Lambda verdien er et mål på hvor effektivt varmetransporten begrenses

Les mer »

Isotech Isolasjoner AS besitter høy kompetanse innenfor revolusjonerende isolasjonsteknologi. Med fokus på miljø leverer vi tjenester og produkter som er spesielt energibesparende, med lang levetid egnet for nordisk klima.

Spørsmål?

Finner du ikke informasjonen du ser etter hjelper vi deg gjerne!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Handlekurv
Skroll til toppen
Rull til toppen